iBucketlist / Life is the sum of experiences!

Posted 08/03/2016 by Sim's Cup Of Tea in Bucketlist, Travel / 4 Comments

iBucketlist“The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss, but that it is too low and we reach it.”

Vorige week ontving ik een ontzettend leuk en enthousiast mailtje in mijn inbox. Deze was afkomstig van Myrte. Samen met haar man Raymond heeft ze het platform iBucketlist ontwikkeld.

Ons doel: Mensen motiveren en activeren om van hun dromen doelen te maken. We vinden het fijn als mensen streven naar een buitengewoon leven, waarin genieten het hoofddoel is.

iBucketlist Workshop

Na het lezen van mijn blog concludeerde Myrte dat ik mijn leven ten volle leef en dat mijn blog anderen inspireert. Een groter compliment had ik me niet kunnen wensen. Enorm blij mee. Dank je wel Myrte! Daarnaast nodigde ze me uit om op zaterdag 19 maart richting Ouddorp te komen. Hier mag ik samen met Tasja deelnemen aan de iBucketlist workshop! Uiteraard waren wij direct enthousiast en we namen de uitnodiging met beide handen aan!

De workshop leert mensen te inspireren en te helpen om hun dromen en passies te vinden en na te jagen. Ik vind het een geweldig initiatief. Want hoe vaak droom jij over dingen? En hoe vaak komen deze dromen uit? Ik zeg altijd maar: ‘If you can dream it, you can do it!’

Verder zal ik er nu nog niet heel diep op in gaan, want nadat we bij de workshop geweest zijn, volgt een uitgebreid verslag. Dus als je nieuwsgierig bent, kom dan zeker nog een keer terug!

iBucketlist

iBucketlist Platform

Ik heb zelf direct een account aangemaakt om te kijken wat het platform mij kan bieden. Nadat je een account aangemaakt hebt, krijg je eerst de mogelijkheid om jouw favoriete categorieën en interesses te selecteren. Denk aan eten en drinken, sport, reizen, etc.

Bij stap twee is het tijd om doelen te selecteren. Voor elke interesse die je gekozen hebt staan er al een aantal doelen voorgeprogrammeerd. Als er een doel tussen staat die je graag zou willen behalen, vink je deze aan. Bij avontuur denk je bijvoorbeeld aan: een vlucht in een helicopter, bergbeklimmen of parachutespringen. Maar er staan ook minder gewaagde doelen tussen. Bijvoorbeeld: Deel gratis omhelzingen uit. Kleine moeite, groot gebaar! 😉 Ook kun je hier aanvinken welke doelen je al behaald hebt. Het kan natuurlijk zijn dat je er al een aantal behaald hebt, voordat je deze iBucketlist gaat aanmaken.

Bij stap drie heb je de mogelijkheid om iBucketlist te promoten via Social Media. Omdat Myrte en Raymond pas net gestart zijn, zou het erg leuk zijn als jullie de iBucketlist ook aanmaken en delen. Ik moet zeggen dat ik nog niet eerder zo’n fijn platform voor een Bucket List gevonden heb. Misschien zijn ze er wel, maar die wat ik tot nu toe gevonden heb, vond ik niet heel gebruiksvriendelijk.

iBucketlist

Als je klaar bent, kun je je eigen Bucket List bekijken. Ik vind het design erg leuk, omdat het geen standaard opsomming is, maar er ook leuke foto’s naast staan. Het platform is snel, eenvoudig in gebruik en heeft een mooie lay-out. Dat vind ik al drie dikke pluspunten. Ik heb nog niet al mijn doelen toegevoegd, maar dat is geen probleem. Deze kun je te allen tijde bijwerken en aanvullen.

Als ik terug ben van Londen (waar ik op dit moment nog rondloop), zal ik mijn Bucket List aanvullen en met jullie delen. Dan heb ik eindelijk eens een goed overzicht van alle doelen die ik nog wil behalen in mijn leven!

Ga jij een account op iBucketlist aanmaken?

Liefs,
Simone
Follow

4 responses to “iBucketlist / Life is the sum of experiences!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.