In het najaar naar de zon? Met deze 5 zonzekere bestemmingen zit je zéker goed!

Zonzekere bestemmingen
“Even on a cloudy day, the sun is shining somewhere!”

Heb je deze zomer niet de kans gehad om de zon op te zoeken en wil je naar de zon in het najaar? Met deze 5 zonzekere bestemmingen zit je zéker goed!

De zomer is al weer bijna voorbij. Maar hebben we nu eigenlijk wel voldoende van de zon kunnen genieten in Nederland? Interhome geeft je de top 5 van de beste zonbestemmingen voor dit najaar. Terwijl de rest van Nederland alweer middenin het herfstweer zit is er toch niets lekkerder dan zelf nog even van de zon genieten?

Zonder meteen 10 uur in een vliegtuig te zitten zijn er een hoop bestemmingen waar je ook na de zomer nog volop van het mooie weer kan genieten. Berg je slippers nog niet op, gooi de overgebleven zonnebrand nog niet weg en sluit nog geen abonnement af bij de zonnestudio. Verleng de zomer op de volgende bestemmingen.

Cyprus

Op 4 uur vliegen ligt Cyprus. Het Griekse deel is het bekends met Paphos als bekendste toeristische plaats. In juli en Augstus is het hier erg heet, maar juist in September, oktober of november is het hier goed toeven. Overdag wordt het al snel 27 graden en ’s nachts wordt het niet kouder dan 20 graden. De temperatuur van het zeewater is in oktober met 25 graden ook erg goed te noemen.

zonzekere bestemmingen

zonzekere bestemmingen

Interhome biedt ruim 200 accommodaties waarvan de meeste zich in het Westen van Cyprus bevinden.

Canarische eilanden

Al jaren de topbestemming van Interhome in het najaar met Gran Canaria als topfavoriet. De eilanden zijn ook in de winter goed bereikbaar met diverse luchtvaartmaatschappijen, tevens ligt het prijsniveau van de accommodaties in het najaar een stuk lager.  Toch lopen de temperaturen nog op tot 25 graden in oktober.

zonzekere bestemmingen

zonzekere bestemmingen

Wil jij lekker genieten op Gran Canaria, kijk dan zeker naar de accommodaties die ze hebben!

Algarve

Met een gemiddelde van 3.000 zonuren per jaar, het hoogste aantal zonuren binnen Europa, en een gemiddelde jaartemperatuur van 21 graden, is de Algarve dé plek om te overwinteren. Hoewel Algarve de populairste vakantiebestemming binnen Portugal is, wordt niet de gehele regio opgeslokt door het massatoerisme en zijn er zeker landinwaarts nog vele authentieke dorpen en gehuchten te vinden. Daarnaast zijn de stranden van de Algarve uitgeroepen tot de beste van heel Europa. Reden genoeg om hier te genieten van het zwoele najaar en wel in een mooi Interhome huis.

zonzekere bestemmingen

zonzekere bestemmingen

Voor meer informatie over een verblijf in Algarve, klik je hier!

Costa del Sol

De letterlijke vertaling van Costa del Sol is niets voor niets ‘zonnekust’. Dit is de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië. Welbekend is het mondaine Marbella, maar denk ook zeker aan Fuengirola dat is uitgegroeid van pittoresk vissersdorpje tot gezellige badplaats. Hier vind je een perfecte combinatie van strand, zee, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Ook golfers kunnen aan de Costa del Sol hun hart ophalen.

zonzekere bestemmingen

zonzekere bestemmingen

Een huisje uitzoeken aan de Costa del Sol? Keuze genoeg!

Sicilië

Misschien is Sicilië een bestemming die je niet zou verwachten in dit lijstje, maar met een gemiddelde temperatuur van 22 graden in oktober is dit een perfecte bestemming om nog even van het mooie weer te kunnen genieten. Sicilië heeft een lange historie en veel meer te bieden dan Godfather fans soms beseffen. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan de Etna, de actiefste vulkaan van Europa met een hoogte van 3300 meter.

zonzekere bestemmingen

zonzekere bestemmingen

Ben je al aan het wegdromen van een plekje aan dit zwembad? Dan kun je alvast hier kiezen waar je je najaar-vakantie gaat doorbrengen.

We hebben zelf al twee keer gebruik gemaakt van Interhome accommodaties, een keer in Parijs en een keer in Tenerife. Wil jij ook een Interhome ervaring, dan heb je in ieder geval al genoeg opties om uit te kiezen! 🙂

Ga jij dit najaar nog naar de zon?

Liefs,
Tasja

1 Reactie

  1. 04/10/2016 / 16:05

    Heerlijk al die zonnige foto’s ! Ik blijf dit najaar lekker in ons herfstige Nederland, waar ik ook van kan genieten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }