Door deze inspirerende travel quotes wil je direct gaan reizen!

Inspirerende travel quotes

Als echte travel addict pin ik continu mooie en inspirerende travel quotes op mijn Pinterest Board! Toen de opdracht voor de Blogmutsen & Co ‘Noem een aantal inspirerende quotes’ was, hoefde ik dus ook niet lang na te denken!

Ik moet wel zeggen dat het ontzettend moeilijk is om te kiezen. Er zijn echt enorm veel inspirerende travel quotes, die ervoor zorgen dat je direct op het vliegtuig wilt stappen. Nu ben ik sowieso al snel over te halen voor een trip, maar als ik deze quotes lees dan voel ik mijn ‘Wanderlust‘ nog meer. Hier dus een paar van mijn favorieten!


Dit is absoluut helemaal waar. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, kom je er eigenlijk niet meer vanaf. Zelfs tijdens een trip droom ik al van een volgende reis. Gelukkig is het een gezonde verslaving!


Deze quote spreekt mij enorm aan. De vaste lezers weten dat ik bijna altijd met mijn beste vriendin Tasja reis. We wonen nu 2,5 jaar samen en toch gaan we er nog steeds samen op uit. Als ik deze quote mag geloven, kom ik dus niet meer van haar af! (Kidding Tasj! <3) En uiteraard is dat ook niet de bedoeling. We hebben het altijd enorm naar onze zin op reis!


Mijn doel! Minstens één keer per jaar een stad of land bezoeken, waar ik nog nooit eerder geweest ben. Sinds 2013 is me dat aardig gelukt. Zelfs meerdere keren per jaar. En ik ben nog lang niet klaar. Er is tè veel moois op deze wereld.


Absoluut één van de mooiste inspirerende quotes die er is. Deze quote is geschreven door J. R. R. Tolkien voor ‘The Lord of the Rings’. Prachtige films overigens. Uiteraard hoort daar ook zo’n prachtige quote bij!


Als dit zo zou zijn, stapte ik vandaag nog op het vliegtuig. Lekker een paar jaar reizen, de wereld zien en dan later genieten van andere leuke dingen. Alhoewel ik dan uiteraard nog steeds op vakantie zou gaan.


Nu denk je vast, hoe kan dat dan? Je bent er nog nooit geweest. Toch is het zo. Ik ben helemaal verliefd op New York! Nog steeds mijn grootste droom. Ik ben nog steeds flink aan het sparen. Ik heb al genoeg, maar… ik wil natuurlijk niet thuiskomen met een lege spaarrekening. Dan zul je net zien dat de wasmachine en de auto stuk gaan. Dus ik wil goed voorbereid zijn en daar ook niet denken aan hoeveel geld ik wel niet uitgeef!


Feit! Zodra de werkdruk te hoog wordt of er andere stressvolle zaken spelen, plan ik meteen een trip. Even lekker helemaal niets moeten en alles mogen. Heerlijk! Dan kun je na de reis weer vol goede moed verder. En het werkt gewoon!


Als je op reis bent geweest, heb je altijd weer mooie verhalen te vertellen. Je maakt er genoeg mee. Het is ook leuk om alles bij te houden in een Travel Journal. Zo kun je altijd terugkijken. Vaak vergeet je de kleine details. Als je dan dan bijhoudt, is dat altijd leuk voor later.

Ik kan echt nog uren doorgaan. Dit zijn niet eens de allermooiste die er zijn, maar deze kon ik mooi via Instagram embedden. Op het moment probeer ik ook zelf leuke quotes te maken. Die zal ik vanaf nu regelmatig delen via mijn Instagram account!

Wil je nog meer inspirerende quotes? Neem dan zeker een kijkje op de andere blogs!

Lees hier de inspirerende quotes van de andere:

Femke
Nicky
Patricia

Wat vind jij de meest inspirerende travel quotes?

Liefs,
Simone

Follow

1 Reactie

  1. 03/02/2016 / 06:45

    Allemaal mooie reisquotes.. Ik wil op vakantie. NU!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }