Tip: Kerst in London is absolutely fabulous!

Kerst in London

Kerst in Londen is absolutely fabulous. Er is zoveel te beleven, dat je geen idee hebt waar te beginnen. Dus ga je voor de speciale plekjes waar elke kerstliefhebber van droomt. Met Stedentrips.nl ben je in no-time in de Britse hoofdstad.

Zeven kerstmarkten in hartje London

Kerst in London: Glühwein, houten chalets, foodie gifts en handgemaakte hebbedingetjes. In Londen weten ze als geen ander hoe je een kerstmarkt laat bruisen. Compleet met circus, kermis, duizenden lichtjes en flakkerenden vuurkorven. De zeven sfeervolste Christmas Markets zijn The Swedish Church, Leicester Square, Tate Modern, Selvedge Advent, Real Food Market,  Southbank Centre en Hyde Park. De laatstgenoemde is veruit de grootste en viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Op www.hydeparkwinterwonderland vind je het uitgebreide programma met onder andere The Magical Ice Kingdom met honderden ijssculpturen, ijsdansen met The Nutcracker, Cirque Berserk, Santa Land en een Beierse kerstmarkt.

Kerst in London

Zes imposante schaatsbanen

Engelsen zijn echte schaatsliefhebbers, maar dan wel op kunstschaatsen. Dat zie je alleen al aan de vele ‘Ice Rinks’ die Londen rijk is. De mooiste schaatsbanen liggen in Canary Wharf, Broadgate Circle, Hampton Court Palace, Hyde Park en bij The London Eye. De meest idyllische ligt in de achttiende eeuwse tuin van Somerset House.

Kerst in London

Tien shopadressen voor Christmaholics

Kerstshoppen in Londen heeft iets weg van een visioen. De grote warenhuizen zijn omgetoverd tot sprookjesachtige kerstpaleizen. Je belandt in een wereld vol flonkerende decoraties, snuisterijen, lichtjes en foodie treats. Hier volgt de top tien must-see kerstwinkels. Het dichtstbijzijnde metrostation staat erbij vermeld, zodat je lekker efficiënt te werk kunt gaan: Selfridges (Bond Street), Fortnum & Mason (Green Park), Liberty, John Lewis en Debenhams (Oxford Circus), The Conran Shop en V&A Shop (South Kensington), Heal’s en Paperchase (Goodge Street) en last but not least Harrods (Knightsbridge). Veel plezier!

Kerst in London

Vierdaagse vliegreis naar London

Zin om de kerstsfeer in Londen op te snuiven? Boek nu eenvoudig een vierdaagse vliegreis vanaf € 259 per persoon op www.stedentrips.nl. Dit is inclusief retourvlucht Amsterdam – Londen met KLM, drie overnachtingen in het nabij gelegen, sfeervolle Hotel Rembrandt en ontbijt. Je vertrekt op vrijdag of zaterdag.

Wij zijn tot nu toe twee keer in London geweest. Over de eerste keer wordt niet meer gesproken, want dat was ronduit een drama met de reisorganisatie. De tweede keer hebben we de tijd van ons leven gehad, want toen zijn we naar de Warner Brothers Studio geweest, waar we lekker hebben genoten van de Harry Potter wereld! 😉

Het lijkt me geweldig om London in deze tijd van het jaar te zien. Wie weet zullen we het ooit nog eens meemaken!

Zou jij Kerst in London willen doorbrengen?

Liefs,
Tasja

1 Reactie

  1. 08/12/2016 / 20:44

    Ow dolgraag wil ik met Kerst naar Londen!!! Gek op de feestdagen en op alles Engels maar ben er nog nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }