Een leuk dagje uit met korting?

leuk dagje uit
“Your wings already exist, all you have to do is fly.”

Wat vinden jullie van een leuk dagje uit met korting? Wij zijn nog niet vertrokken en denken alweer aan een volgende reis! Jup, that’s us! Helaas zijn we niet altijd in de gelegenheid om een lange vakantie te plannen. Dan plannen we weekendjes of een vrije dag. Wat kun je dan het beste plannen?

Een dagje uit met korting

Na een aantal vakanties te hebben uitgezocht, zijn we best goed geworden in het zoeken van bestemmingen en ook wel voor goede prijzen. Als dat niet het geval was, konden we niet zo vaak gaan! 😉 Ik denk dat je veel kunt besparen, als je de tijd neemt om goede deals te vinden. Tot nu toe hebben we echt vaak goede aanbiedingen gehad voor de reizen die we al gemaakt hebben.

Omdat we 18 september naar Turkije vertrekken en 4 maanden later naar New York, blijft het in de tussentijd wel nog kriebelen bij ons. Dus gingen we op zoek naar daguitstapjes! Wat kunnen we gaan doen in de vrije weekenden? Het hoeft niet meteen een heel weekend te zijn, maar een dagje hier en daar kan al leuk zijn. Ook al is het niet ver weg!

Als je op Google specifiek op bepaalde woorden zoals ‘daguitstap’ of ‘dagje weg’ zoekt, krijg je ont-zet-tend veel hits op Google. Logisch ook, want tegenwoordig zijn er veel bedrijven met aanbiedingen, waar je uit kunt kiezen.

Als je dan ook nog eens zoekt op daguitstapjes met korting, actie of deal dan kijk je alvast in de goede richting. Zo kwam ik uit bij Groupon kortingscode!

Deze site is ontzettend handig om te zien welke bedrijven korting aanbieden. Uiteraard zocht ik direct naar korting op reizen. En ja hoor, ik vond een hele waslijst aan reizen, uitjes en evenementen die je op een dag kunt doen. Niet makkelijk om te kiezen, dus ik heb er 3 uitgekozen die ik wel graag zou willen doen. Als we dan eens een dag niet weten wat we willen doen, of we willen vooruit plannen, lezen we dit artikel gewoon nog eens en dan hebben we inspiratie genoeg! 😉

dagje uit met korting

Een dagje uit naar een pretpark

Wij zeggen geen ‘nee’ tegen een dagje pretpark! Ik vond entreekaartjes voor verschillende pretparken, met gigantische kortingen! Altijd mooi meegenomen, Het fijne is, dat je ze niet meteen hoeft te gebruiken en ze nog voor een bepaalde periode geldig zijn.

Een dagje naar Amsterdam – Amsterdam Dungeon

Ik heb het al eens een paar keer voorbij zien komen en ik weet niet of het écht wat is, maar toch wil ik het een keer gedaan hebben. De website maakt me in ieder geval nieuwsgierig en de reviews die ik lees overtuigen me nog meer. Natuurlijk is dit niet iets voor een hele dag, maar hey, als we toch richting Amsterdam gaan ,maken we er meteen een leuk dagje uit naar Amsterdam van!

Een dagje actie

Als je  op zoek bent naar een adrenaline kick, neem dan zeker een kijkje op deze site. Je vindt er korting voor bungeejumpen, rafting, parachutespringen, maar ook rustigere activiteiten zoals ballonvaarten.

Ik ben in ieder geval wel nog een paar uur zoet met het uitzoeken van daguitstapjes. Zo krijgen we het jaar wel om! 😉

Welk dagje uit met korting vind jij het meest interessant?

Liefs,
Tasja

1 Reactie

  1. 13/09/2016 / 07:06

    Dagjes uit met korting zijn altijd goed. Geen idee wat voor uitje ik graag zou willen, maar zo’n site is altijd een goede tip :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }