Mooie plekken in Nederland die ik ooit nog wil bezoeken!

mooie plekken in Nederland
Via Shutterstock

Ik vind het fijn om de wereld buiten Nederland te ontdekken. Er zijn echter ook genoeg mooie plekken in Nederland, die ik ooit nog eens wil bezoeken!

Giethoorn

Volgens mijn ouders ben ik hier ooit al eens geweest toen ik nog erg jong was. Hier kan ik me uiteraard he-le-maal niets meer van herinneren. Dit pittoreske dorpje wordt hét Venetië van Nederland genoemd. Er schijnt maar één wandel- en fietspad te zijn. Verder kun je alles alleen via een bootje bezichtigen. Dit lijkt me vooral mooi in de lente, als alles lekker in de bloei staat en het zonnetje zich weer laat zien! Uiteraard mag een bezoekje aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden dan ook niet ontbreken.

mooie plekken in Nederland
Via Shutterstock
Amsterdam

Ons weekendje Amsterdam ging een aantal maanden geleden niet door, dus het wordt de hoogste tijd om een nieuw weekend te plannen. Zeker omdat we ook uitgenodigd zijn om een tweetal aan restaurants uit te testen. Jammie! Daarnaast is er in Amsterdam altijd wel iets te beleven en nog heel veel dat ik niet gezien heb.

mooie plekken in Nederland
Via Shutterstock
Volendam

Ik ben nog nooit in dit typisch Hollandse plaatsje geweest. Het ziet er wel enorm schattig uit, dus ik wil er graag een keertje naartoe. Bij de haven vind je het pand van Experience Volendam. Dit lijkt me ook wel een gave ervaring!

mooie plekken in Nederland
Via Shutterstock
de Waddeneilanden

Ik ben nog nooit op een Waddeneiland geweest. Zeer slecht als Nederlander. Dus daar moet snel verandering in komen. Ik heb geen idee welk eiland het mooiste is, dus als jullie tips hebben, shoot!

mooie plekken in Nederland
Via Shutterstock
Scheveningen

Hier ben ik ooit wel eens geweest, maar ook daar kan ik me niet veel meer van herinneren. Wellicht leuk in combinatie met een dagje Den Haag! Lekker langs het strand wandelen, de boulevard, even spieken bij the Piano Bar (daar ben ik wel erg benieuwd naar) en uiteraard kan een beetje shoppen en lekker eten niet ontbreken.

mooie plekken in Nederland
Via Shutterstock
Welke mooie plekken in Nederland moet ik volgens jou echt een keer bezoeken?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 10/11/2016 / 13:32

    Giethoorn is echt prachtig! Ik wil zelf ook nog eens naar Volendam en de Waddeneilanden. Texel ben ik al geweest, maar de anderen nog niet!

  2. 09/11/2016 / 07:59

    Naar Giethoorn en de Waddeneilanden wil ik ook nog eens toe. Ik ben al wel eens op Texel geweest, maar daar kan ik mezelf vrij weinig van herinneren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }