3 x de mooiste privé-eilanden om af te huren!

mooiste privé-eilanden

Palmbomen, parelwitte stranden, cocktails, zand tussen je tenen en een heerlijk verkoelend zeebriesje dat door je haar waait… Wie wilt dat nu niet…?

Aangezien het weer in Nederland om te huilen is, vond ik het wel weer eens tijd voor een mooi Bucket List lijstje. Ditmaal met de mooiste privé-eilanden om af te huren. Dit lijkt me echt heerlijk! Lekker met z’n twee naar een ‘onbewoond’ eiland. Dit vind ik in ieder geval de mooiste! (Van die ik gevonden heb…)

Royal Belize 

OMG! Een volledig Caribisch privé-eiland tot je beschikking. Hoe enorm gaaf is dat? Deze is wel voor 18 personen, dus in dit geval moet ik de hele familie optrommelen. Heerlijk vertoeven zonder andere mensen, je eigen eiland chef-kok, manager en een conciërge. Wat wil je nog meer?

mooiste privé-eilanden

mooiste privé-eilanden

mooiste privé-eilanden

Hier zou ik het wel een aantal weken uithouden hoor. Heerlijk luieren op het hagelwitte strand met een stapel boeken (of e-reader), heerlijk eten en lekkere drankjes. Nom nom nom!

East Sister Rock Island

East Sister Rock Island is een paradijsje vlakbij de kust van de stad Marathon in Florida. Alleen al om die reden zou ik dit prachtige eiland willen bezoeken. Kan ik meteen een tripje richting Florida maken als ik zin heb. Het vasteland is binnen drie minuten per boot te bereiken. Dat is dus goed te doen!

In het huisje kun je met maximaal 8 personen vertoeven. Als je naar een privé-eiland gaat, is het leuk als je dit met je vrienden of familieleden kunt doen. Prima mogelijk dus.

mooiste privë-eilanden

Kijk nu hoe snoezig en prachtig! Dit is toch gewoonweg schitterend als je dit helemaal voor jou en je vrienden/familieleden alleen hebt voor een tijdje? Oh en als je wilt, kun je zelfs je huisdier meenemen. Al moet ik zeggen dat ik dat niet snel zou doen. Vind het enorm zielig als ze zo lang in een vliegtuig opgesloten zitten.

Colleton River Plantation

Dit huisje doet me echt aan ‘the American Dream’ denken. Een porch met een white picket fence. En dan ook nog eens op één van de mooiste privé-eilanden die je je maar kunt bedenken. Dit prachtige huisje vind je in het Hilton Head gebied, South Carolina. Vanaf het eiland ben je overigens zo bij de snelweg. Mocht je de natuur even zat zijn, bezoek je gewoon één van de leuke plaatsen in de omgeving om een lekker dagje te shoppen of iets anders leuks te doen. I love it! <3

mooiste privé-eilanden

mooiste privé-eilanden

mooiste privé-eilanden

Kijk nou wat een heerlijke rust. Alsof ik één Nicholas Sparks film instap. Hier zou ik echt linea recta naartoe willen om heerlijk tot rust te komen!

Wist je trouwens dat Indonesie ook hele mooie eilanden heeft? Ik zou het liefst direct vertrekken!

Welke van deze drie mooiste privé-eilanden zou jij wel eens willen bezoeken?

Liefs,
Simone

€€€

5 Reacties

 1. 17/08/2017 / 11:16

  Wauw wat een fantastische plekjes. Florida ga ik eind dit jaar naartoe. Toch maar eens kijken wat een nachtje prive eiland kost.
  Leuk artikel!
  Groetjes,
  Julia Koning

 2. 11/08/2017 / 09:32

  Oeh ik zou absoluut voor de eerste gaan haha! Zo jammer dat ik dit noooooit van mijn leven ga kunnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }