Must see: Prachtige uitzichten op Canadese bergen!

Canadese berg uitzichten
French Canada by kavram Via Shutterstock

Canada is een land dat ik enorm graag wil bezoeken! Mede door de prachtige natuurgebieden. Denk aan Banff National Park en Jasper National Park! Ook vind je er prachtige uitzichten op Canadese bergen! Ik kan hier echt uren naar kijken. En dan heb ik alleen nog fotos gezien…

Moraine Lake, Alberta

Moraine Lake vind je in Banff National Park. Aangezien ik dit nationale park dolgraag wil bezoeken, kan ik dit prachtige meer met het adembenemende uitzicht natuurlijk niet overslaan.

uitzicht op Canadese bergen
Via Shutterstock
Killarney Provincial Park, Ontario

Vanuit Killarney Provincial Park heb je een prachtig uitzicht op de La Cloche Mountain range! <3 Hoe mooi is dit plaatje? Ik zou hier uren kunnen ronddobberen en genieten van de omgeving!

Killarney provincial park, Ontario by FloridaStock Via Shutterstock
Mont Tremblant National Park, Quebec

In Quebec vind je Mont Tremblant National Park. Ook hier kun je genieten van de prachtige natuur en het uitzicht op de berg Mont Tremblant. En hoe schattig zijn de pittoreske en gekleurde huisjes in Mont Tremblant zelf? De gekleurde bladeren in de herfst maken het feest helemaal compleet. Als je in de winter gaat kun je hier ook skiën en snowboarden!

Uitzichten op Canadese bergen
Mont Tremblant Mountains by San Hoyano via Shutterstock
Sea to Sky Highway, British Columbia

De Sea to Sky Highway loopt vanaf Horseshoe Bay tot aan Whistler. De weg is maar liefst 409km lang en loopt langs de westkust van British Colombia. Het lijkt me heerlijk om deze route een keer te rijden. Onderweg kom je talloze mooie gebieden en fantastische panorama views tegen.

Uitzichten op Canadese bergen
Sea to Sky Highway by EB Adventure Photography via Shutterstock
Tips voor een reis naar Canada

Als je met een elektronisch paspoort naar Canada wilt vliegen, moet je een eTA (Electronic Travel Authorization) Canada aanvragen! Als je geen goedkeuring hebt, mag je helaas niet naar het land toe vliegen. Aangezien dit zonde van je mooie reis zou zijn, raad ik je aan om dit maximaal 4 weken van tevoren aan te vragen. Zo kom je niet voor verassingen te staan en kun je met een gerust hart beginnen aan je droomreis. De eTa is vijf jaar geldig, tenzij je paspoort eerder verloopt.

Ik kan niet wachten tot ik mijn eTA moet aanvragen, want dat betekent dat er een mooie reis op de planning staat!

Ben jij al eens in Canada geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }