5 X Prachtige onbekende plekken op de wereld!

Posted 08/02/2018 by Sim's Cup Of Tea in Bucketlist, Travel / 8 Comments

Onbekende plekken op de wereld

Dromen van mooie plaatsen die ik ooit nog wil bezoeken doe ik dagelijks. Uiteraard staan er veel bekende plaatsen op mijn Bucket List. Maar er bestaan ook een aantal onbekende plekken op de wereld, die ik graag toevoeg!

Oké, ze zijn niet geheel onbekend, want anders stonden ze niet op het internet. En misschien ken jij de plekken ook wel. Maar het zijn wel plekken die (nog) niet ontzettend populair zijn. En als ik de prachtige plaatjes zo zie, vraag ik me af hoe dat kan. Wat een adembenemende plekken bestaan er toch op deze wereld!

Onbekende plekken op de wereld

The Mostar Bridge, Bosnia and Herzegovina


Hoe mooi is deze plek dan? Ik hoor echt bijna nooit iemand zeggen dat ze naar Bosnië en Herzegovina op vakantie gaan. Maar het schijnt echt een prachtige streek te zijn!

Lake Bled, Slovenia


Dit meer heb ik de laatste tijd wel al ietsje vaker voorbij zien komen. Ik denk dat Slovenië echt een land is, dat de moeite waard is om te bezoeken. Dit land staat ook hoog bovenaan mijn Bucket List. Europa heeft zoveel prachtige landen die ik nog kan ontdekken. En dit meer! <3 Als ik ga, huur ik weer een huisje via Interhome, net als we vorig jaar op Tenerife deden. Heerlijk genieten!

Maly Semyachik


Hoe mooi is deze vulkaan dan? Ik heb er nooit over nagedacht om naar Rusland te gaan, maar eigenlijk is dit ook een prachtig land om te bezoeken. Zeker nu ik dit prachtige plaatje gezien heb. Adembenemend mooi gewoon!

Monsanto, Castelo Branco, Portugal


Dit dorpje in Portugal, volledig gebouwd van graniet, telt maar ongeveer 1200 inwoners. De omgeving laat je denken dat je regelrecht een sprookje ingewandeld bent. Prachtig!

Spotted Lake


Dit grappige en bijzondere meer vind je in het zuiden van British Colombia. Canada staat sowieso hoog bovenaan mijn Bucket List, dus dan pik ik dit meertje gewoon even mee.

Welke onbekende plekken op de wereld ken jij nog?

8 responses to “5 X Prachtige onbekende plekken op de wereld!

  1. Wat een mooie plekjes heb je bezocht! Super leuk om zo op onbekendere plekken te komen 🙂 Van de meeste plekken had ik nog nooit gehoord, maar het lijkt me daar juist zo mooi

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.