Balen! Sommige van onze reisplannen gingen (nog) niet door!

onze reisplannen
Een tijdje geleden vertelde ik dat we een aantal leuke reisjes voor de boeg hadden. Helaas gingen twee van de vier reisplannen niet door. Zo balen!

Het is nooit leuk als reisplannen in het water vallen. Zelfs als je er zelf voor moet kiezen om niet te gaan. Ondanks dat het qua drukte wel goed uitkwam, dat deze reisjes niet doorgingen, vonden we dit toch erg jammer. Waarom ze niet doorgingen, vertel ik jullie graag…

Weekendje Brugge 

In het weekend van 13 augustus wilden we naar Brugge gaan. Via BlaBlaCar werden we uitgenodigd om twee nachten in een stad naar keuze te verblijven. Helaas vonden we geen passagier die met ons mee wilde rijden. En aangezien we de échte BlaBla-ervaring wel met jullie willen delen, hebben we in goed overleg met het persbureau besloten om dit een ander weekend te doen.

We besloten om onze rit opnieuw aan te bieden voor het weekend van 26 augustus. Nu maar hopen dat er dit keer wel iemand met ons mee heen of terug wilt rijden. Zoek jij nog een lift van Maastricht naar Genk, Antwerpen, Gent of Brugge? Dan ben je op 26 augustus 2016 bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunnen we je in één van deze plaatsen oppikken. Dus je mag b.v. ook van Genk naar Antwerpen meerijden. Of wellicht woon je wel in Brugge en wil je 28-08 een keer naar Maastricht of Antwerpen? Laat het ons weten!

Uiteraard heb ik wel al een paar hotspots uitgezocht, die we willen bezoeken! Deze komen binnenkort online!

belgium-355645_1280

Weekendje Amsterdam

Op het moment dat ik dit typ, zouden we al lekker door Amsterdam aan het slenteren zijn. We hadden ons enorm verheugd op filmpjes kijken op het Netflix & Chill festival, Pokemon vangen in het Vondelpark, eten bij La Parra en andere leuke hotspots uit de Amsterdam City Guide bezoeken. Helaas bleken de weergoden het niet met ons eens te zijn. Zaterdag 20 augustus gaven ze ons het weercijfer 4 en zondag 21 augustus kregen we zelfs een 2. Nu ben ik niet van suiker, maar een heel weekend door de regen slenteren en verzuipend in de modder film kijken, daar pas ik voor! Dat vind ik zonde van het geld.

We besloten dus om onze Netflix & Chill tickets te verkopen (wat overigens niet gelukt is, aangezien honderden mensen van het festival afzagen), de vriendelijke eigenaar van restaurant La Parra te informeren en het hotel te annuleren. Lang leve Booking.com, want dat is vaak tot 24 uur voor aankomst mogelijk. Amsterdam is gelukkig niet het einde van de wereld. Het is voor ons maar 2,5 uur rijden, dus we zullen snel een nieuw weekendje boeken. Dan wel zonder Netflix & Chill festival helaas.

Maar gelukkig…

Zijn er ook plannen die WEL doorgaan. Althans, tot nu toe. Je weet nooit wat er gebeurt. Over een kleine maand liggen we op onze luie billen onder de hete Turkse zon, badend op onze opblaasbare donut (de flamingo’s waren uitverkocht, balen!), verdwalend in een goed verhaal met een cocktail of drie. Hello Club Nena!! Ik.kan.niet.meer.wachten!

En… over 4 maandjes. (OMG, nog maar 4!) vertrekken we naar the Big Apple, The City That NEVER Sleeps, My Biggest Dream Ever: NEW YORK! En daar gaan we de tijd van ons leven en tijd tekort hebben. Dat weet ik nu al. Waarom ga ik maar 12 nachten? Stupid! Maar ach, we kunnen altijd nog eens gaan.

Dus al met al, hebben we toch nog goede vooruitzichten. En daar focussen we ons dus op. Amsterdam en Brugge zijn geen once in a lifetime experiences. Dus dat kunnen we altijd nog doen als we willen. Alles komt goed!

Wat zijn jouw reisplannen de komende maanden?

Liefs,
Simone

8 Reacties

 1. 29/08/2016 / 13:07

  Jammer dat sommige dingen niet doorgingen, maar je komende reizen zien er alsnog heel mooi uit!

 2. 23/08/2016 / 17:59

  Hey Simone,

  Echt balen he als een trip niet door gaat. Dat hadden wij met Londen 🙁 …hopelijk dat deze trip binnen een aantal jaartjes wel door kan gaan hehe.
  Maar wel echt gaaf dat New York gewoon nog doorgaat, echt te gek! Daar wil ik ook zo graag nog eens naar toe!

  Alvast veel plezier met de komende reizen 🙂 !

  Liefs!

  • 04/09/2016 / 09:03

   Ah dat is niet leuk, want London is zo fijn! Misschien kun je al een beetje genieten door middel van mijn dagboeken en beginnen met het maken van een Bucket List voor als je daar bent? Ik kan daar enorm van genieten als ik niet op reis ben. Dank je wel! Jij heel veel succes met de zwangerschap. Geniet er nog lekker van.

 3. 23/08/2016 / 08:51

  Fjiieeuuw nyc gaat nog door 😍. .. wel balen hoor!

  • 04/09/2016 / 09:04

   Jaaaa, gelukkig wel! ALthans tot nu toe dan. Je weet maar nooit wat er gebeurt. Maar ik verwacht dat het gewoon door gaat!

 4. 23/08/2016 / 07:28

  Ahhhh balen van de plannen die niet door gaan maar je hebt super goede vooruitzichten. Ik zou in november naar de zon gaan, maar met plannen voor volgend jaar skippen we die vakantie. Ik ga in september nog twee keer een ‘weekend’ weg en ik heb voor volgend jaar een Honeymoon naar Thailand geboekt. Wat dat betreft een goed vooruitzicht, alleen duurt het nog een klein jaar ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }