Tips voor perfecte selfies op reis!

Heb jij geen idee hoe je leuke Instagram proof selfies moet maken? Het is makkelijker dan je denkt! Met deze tips maak jij vast ook perfecte selfies op reis. Delen maar!!Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf geen professionele fotograaf ben. Echter probeer ik wel zoveel mogelijk te leren en experimenteren. Afgelopen week heb ik samen met mijn vriend 11 dagen in het prachtige Andalusië doorgebracht. Het fijne aan dit soort reizen is, dat er vaak prachtige plekken zijn, die automatisch voor goede selfies zorgen. Maar soms is er toch wel iets meer voor nodig om een goede selfie te maken.

Daarom deel ik deze hele fijne infographic met tips & tricks voor perfecte selfies op reis!

Ontdek hoe de perfecte selfie te maken

Deze tips zal ik zeker meenemen tijdens een volgende reis:

  • Een verhaal vertellen! Ik ben niet heel dol op selfies waar ik alleen op sta. Maar een verhaal vertellen over de rondreis, inclusief selfies, dat lijkt me wel gaaf! Wie weet… wellicht maak ik deze vakantie wel wat meer selfies dan gebruikelijk!
  • Natuurlijk licht gebruiken! Deze is heel belangrijk. Ik moet zeggen dat ik dit ook wel al probeer. Uiteraard is dit niet altijd mogelijk. Maar op vakantie in een warm land, is er voldoende daglicht om foto’s te maken. Waar ik wel nog moeite mee heb is het fotograferen van zonsopgang en -ondergang. Met de iPhone lukt dit prima, maar met de spiegelreflexcamera nog niet helemaal. Gelukkig heb ik voor de selfies alleen mijn iPhone nodig!
  • Experimenteer met verschillende hoeken! Deze is heel belangrijk. Neem een aantal selfies vanuit verschillende hoeken en kijk welke het beste resultaat levert. Je wilt natuurlijk niet met een not so charming onderkin op de foto staan…
  • Selfiestick! Ik geloof het zelf bijna niet, maar… voor deze vakantie had ik een selfie stick aangeschaft. Eentje met bluetooth, geen gepruts meer met een kabeltje! En deze is echt perfect bevallen!
  • Gebruik de camera aan de achterkant! Dit vind ik een hele goede tip. Deze camera is veel beter dan de camera aan de voorkant. Dus waarom zou ik die niet gebruiken? Uiteraard kun je dan niet van te voren zien hoe je erop staat, maar dat maakt het waarschijnlijker des te leuker!

Welke tips voor perfecte selfies op reis volg jij altijd op?

Liefs,
Simone

€€€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }