Plaatsen in de USA die ik nog wil bezoeken!

Plaatsen in de USA
New Orleans by Sean Pavone / Shutterstock

Als het even kon zou ik elk weekend nieuwe plaatsen in de USA willen ontdekken! Er staan er zoveel op mijn Bucket List. Maar dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat ik tot nu toe alleen New York gezien hebt. Daarom wil ik deze plaatsen in de USA zeker nog een keer zien!

Plaatsen in de USA op mijn Bucket List!

San Francisco

De Golden Gate Bridge, voor het echte Full House gevoel! Twin Peaks! Alcatraz! En uiteraard de zogeheten ‘Cable Cars’. Er is genoeg te zien en ontdekken in deze prachtige stad en het lijkt me heerlijk om hier voor een paar dagen te stoppen tijdens een mooie rondreis door Amerika.

New Orleans

De hoofdreden dat ik deze plek wil bezoeken is dankzij de serie ‘the Originals’. Deze serie speelt zich vornamelijk af in ‘the French Quarter’. Het zou helemaal mooi zijn als ik de stad kon bezoeken tijdens het bekende ‘Mardi Gras’ festival.

Orlando

Diegene die mij kennen, zullen direct weten waarom ik deze plaats in Florida wil bezoeken. De hoofdredenen zijn uiteraard: Disney World, Universal’s Islands of Adventure theme park voor Hogwarts en Hogsmeade en Universal Studios Florida theme park voor Diagon Alley! <3

Los Angeles

Deze plaats met het beroemde Hollywood bord, Venice Beach, Beverly Hills en de mogelijkheid om celebs te spotten moet je gewoon een keer gezien hebben. Daarnaast ben ik misschien ook wel geinteresseerd in the Getty Center. Dit n.a.v. de film ‘All the money in the world’ over het leven van Paul Getty, die wij recent gezien hebben.

Ook leuk: ‘5 leuke reistips – wat te doen in Los Angeles

Nashville

Dit keer niet vanwege de serie, want die moet ik nog kijken. Maar een stad die bekend staat als  ‘the Music City’ klinkt erg interessant. Er is volop live muziek in de honky-tonks en het eten schijnt er fantastisch te zijn. Dat klinkt mij als muziek in de oren! 😉

Seattle

Een bezoekje aan de ‘observation deck’ van de ‘Space Needle’ mag absoluut niet ontbreken als een bezoek aan Seattle brengt. Het uitzicht is waanzinnig! Ik ben dol op skylines, dus dan ben ik al snel tevreden. Daarnaast lijkt een bezoekje aan de Olympic Mountains me ook niet verkeerd!

Waar moet je aan denken bij een reis naar de USA?

Ten eerste is het erg belangrijk om een visum en ESTA te regelen. Verder zou ik er zelf voor kiezen om de reis alvast in grote lijnen uit te stippelen. Maar dat is voor iedereen anders. Zolang alle papieren in orde zijn, zou ik mezelf niet zoveel zorgen maken over de reis en vooral lekker genieten!

Uiteraard zijn er nog veel meer plaatsen die ik zou willen bezoeken. Maar die bewaar ik weer voor een volgende keer!

Welke van deze plaatsen in de USA heb jij al bezocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }