Wrap-Up: Reizen die ik in 2017 gemaakt heb!

Rondreis Andalusië

Afgelopen jaar heb ik een stuk minder gereisd dan het jaar ervoor. In 2016 maakte ik maar liefst 8 reizen. In 2017 waren dat er drie. Drie fantastische reizen, waarvan ik één heel snel over wil doen!

Ik weet dat drie reizen niet weinig zijn. Maar in het kader van reisbloggen en mijn bucket list wensen afvinken, zou ik veel meer reizen willen maken. Helaas is dat qua verlofuren en budget niet altijd waar te maken. Zeker niet als je wilt sparen voor een lange rondreis. Ik verwacht in 2018 niet heel veel reizen te maken, maar als ik iets geleerd heb in het leven, is dat niets gaat zoals je het plant. Dus who knows… Dit zijn in ieder geval de drie reizen die ik in 2017 gemaakt heb:

Januari 2017: New York

New York. Dit was mijn grootste droom. En het blijft mijn grootste droom. Ik werd instant verliefd op deze plek. Ik wilde niet meer naar huis en een dag nadat ik thuis was, wilde ik weer terug om het nog eens over te doen. De volgende keer ga ik wel in de lente of de herfst, als het iets warmer is. En dan zorg ik dat ik meerdere cameralenzen bij me heb, zodat ik niet nog eens thuis kom zonder foto’s. Dat was flink balen. Maar de herinneringen in mijn hoofd blijven. En die vragen om meer… <3

Oktober 2017: Rondreis Andalusië

11 dagen rondreizen door Andalusië is iets dat ik iedereen aan kan raden. We startten in Jerez de la Frontrera en vervolgden onze weg via Sevilla naar Cordoba en Granada en eindigden onze prachtige rondreis in Malaga. Ik ben jullie nog steeds een of meerdere artikelen over deze rondreis schuldig. Door de drukte van de feestdagen etc. heb ik de foto’s nog niet kunnen uitzoeken en bewerken. Wel schreef ik al een aantal tips voor een rondreis door Andalusië en liet ik jullie weten hoeveel zo’n rondreis nu eigenlijk kost. Ik ben van plan om nog een artikel over de totale rondreis te schrijven. En dan waarschijnlijk nog artikelen per plaats met bezienswaardigheden en met leuke eettentjes! Wat zien jullie graag?

December 2017: Stadtkyll, Eifel

Vorige maand brachten we samen met vrienden een weekendje in de Eiffel door. We huurden een huisje via Landal Greenparks en bezochten de kerstmarkt in Monschau. De parel van de Eifel. Het zag er zo enorm schattig uit allemaal. We hebben er heerlijk door de sneeuw gewandeld, lekker gegeten en gedronken en alle leuke kerststalletjes bekeken. Zeker een aanrader! Ook hier zal ik nog een apart artikel over schrijven.

Ondertussen is het januari 2018 en heb ik werkelijk geen idee welke reizen er op de planning staan. We laten het lekker op ons afkomen. Ergens in maart wil ik wel een stedentripje maken. Nog tips? Dan hoor ik het graag! Er zijn nog zoveel mooie steden op deze wereld om te bezoeken.

Wat is volgens jullie de beste stad?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 23/06/2020 / 18:59

    New York wil ik ook nog eens overdoen! Andere twee nog niet gedaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }