Reizen met korting boeken? Dat doe ik zo!

Waarom de volle mep betalen als je ook reizen met korting kunt boeken? Als je het slim aanpakt krijg je niet alleen korting op vliegtickets en hotels, maar ook op reisaccessoires bij jouw favoriete webshops! Zo houd je meer geld over om leuke dingen te doen tijdens je avontuurlijke reis!

Reizen met korting
Travel on a budget via Shutterstock by Kalamurzing
Reizen met korting

Als je iemand bent die altijd online op zoek gaat naar een nieuw avontuur, dan kun je eigenlijk altijd wel ergens korting scoren. Alleen zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn er mensen die hier over nagedacht hebben en die dagelijks op zoek gaan naar alle aanbiedingen en dè beste korting!

Een heel fijn voorbeeld hiervan is shopkorting.nl. Hier vind je talloze webshops die reizen of andere reisbenodigheden aanbieden, waar jij korting kunt krijgen. Denk hierbij niet alleen aan verre reizen, maar ook aan weekendjes weg of leuke uitstapjes! Zo boek ik bijna al mijn reizen met korting.

Shopkorting.nl

Buiten de korting die de webshops en reisaanbieders zelf aanbieden, ontvang jij ook een vergoeding van shopkorting.nl, omdat je via hen doorgelinkt wordt naar de aanbieding van de desbetreffende aanbieder. Deze vergoeding wordt binnen 48 uur bijgeschreven in jouw shopkorting account. Zodra je een tegoed van € 10,- of meer hebt, kun je dit laten uitbetalen. Zo spaar je dus ook weer voor een leuk zakcentje voor jouw volgende avontuur en kun je meer reizen met korting boeken. Voor meer info verwijs ik je graag naar de uitleg van shopkorting.nl zelf!

Lees ook: Geld sparen om te reizen

Interessante acties

Zoals ik al aangaf verzamelt shopkorting.nl ook de beste acties van de aanbieders zelf. Zo heeft Expedia bijvoorbeeld regelmatig een 72-uurs sale waarbij je waanzinnig hoge kortingen krijgt. Bij booking.com kunnen kortingen van specifieke hotels oplopen tot wel 80%!

Als je dus iets meer de tijd neemt en eerst even langs de shopkorting.nl pagina gaat, voordat je reizen met korting zoekt, scheelt dat een hoop uitzoekwerk. Reizen met korting boeken zorgt bij mij altijd voor instant happiness! Vergeet niet om eerst een account aan te maken, zodat je direct profiteert van alle voordelen!

Mijn favoriete reis webshops op shopkorting.nl:
  • Booking.com ( All time favourite!)
  • Expedia
  • Lidl Reizen
  • Disneyland Paris
  • Groupon

Hoe boek jij reizen met korting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }