Rondreis Amerika met een camper!

Rondreis Amerika
Via Shutterstock

Er staan enorm veel reizen op mijn Bucket List. En ik zal eens een keer een goed overzicht moeten maken., I know…. Maar één ding weet ik zeker: Een Rondreis Amerika, staat hoe dan ook op plek nummer één!Het enige waar ik nog moeite mee heb is het uitzoeken van de rondreis. Ik wil het liefst alle staten + Canada zien. Dus in totaal zullen het zeker meerdere rondreizen worden. Deze rondreizen zou ik in ieder geval al een keer willen maken:

Best of the West

Deze reis lijkt me enorm gaaf. Steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas wil ik echt niet missen. Al is het maar om het echte filmgevoel te krijgen. Een mooie hike richting het Hollywood teken, slenteren door Beverly Hills en Palm Springs of langs de Walk of Fame, een gokje wagen in Las Vegas of staren naar de rode Golden Gate Bridge… Het kan allemaal! En hoe cliché en toeristisch het ook is, I wanna see it! Het zijn niet voor niets van die bekende plekken geworden.

Uiteraard kunnen de bezoekjes aan de vele nationale parken ook niet ontbreken. Joshua Tree National Park, Monument Valley, de Grand Canyon, Death Valley en vele andere.

Ik denk dat ik hier aan één stuk foto’s zou blijven schieten. Fantastische plekken. En dan vooral bij zonsopgang of zonsondergang. Ik kan in ieder geval niet wachten om hier 3 of 4 weken met een camper rond te reizen.

Stiekem zou ik dan ook wel even door willen reizen naar Hawaii. Lijkt me gewoon enorm gaaf, om daar een keer geweest te zijn.

Rondreis Amerika
Via Shutterstock
the Northeast

Een rondreis door the Northeast of the USA! Yes, please! Deze trappen we dan af in New York: My #1 favourite place in the worlds so far… Ik zou het helemaal niet vervelend vinden om mijn rondreis door het oosten hier te starten. Vanuit New York reis ik dan verder door Middletown, Cape Cod, Boston, Portland, Massachusetts, Lancaster en Washington D.C..

Uiteraard kunnen we op deze reis ook weer genieten van prachtige natuurgebieden zoals Acadia National Park, de White en de Green Mountains,The Berkshires en the Niagara Falls.

Ik weet zeker dat ik nog 10.000 hotspots vergeten ben, maar ik heb dan ook nog niet daadwerkelijk een reis gepland. It is a big dream. Eerst nog even flink sparen! Want als ik ga, dan doe ik het goed. En dan wil ik niet elke euro omdraaien. Aangezien het leven (helaas) niet alleen uit reizen bestaat, spaar ik nog even lekker door!

Andere rondreis Amerika + Canada

Deze twee reizen staan dus sowieso al op mijn Bucket List. Maar mijn doel is om zoveel mogelijk van alle staten te zien. En daarbij zou ik dan ook nog een rondreis door Canada willen maken. Wordt flink sparen dus! 😉

Heb jij al eens eens rondreis Amerika gemaakt?

Liefs,
Simone

5 Reacties

 1. 05/12/2017 / 16:26

  Jaaa, ik snap helemaal dat dit op je bucketlist staat haha! Onze roadtrip door het zuidwesten vond ik één van de mooiste. Wij willen nog graag een keer richting het noordwesten!

 2. 29/11/2017 / 19:54

  Leuk! Een rondreis door de parken staat ook heel hoog op mijn bucketlist, maar dan op nummer 2 of 3. We willen eerst nog naar Peru maar daarna is Amerika toch ook wel een gave bestemming. Ik ben een keer in New York geweest en vond het fantastisch!

  • 30/11/2017 / 07:37

   Oeh ja, Zuid-Amerika lijkt me ook heel gaaf! New York heeft mijn hart gestolen. Ik wil er echt graag terug. Dit keer wel als het zonnetje schijnt, want in januari was het echt freezing, haha.

 3. 29/11/2017 / 17:48

  Mijn zusje heeft een reis van 2100 km aan de west coast gemaakt. Mijn droom is iets groter, ik zou heel graag echt een jaar willen toeren en niet alleen het moois, maar ook de verdrietige kant van Amerika willen bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }