Yay! Mijn eerste stedentrip 2018 is geboekt!

stedentrip 2018
Via Shutterstock

Alhoewel ik een aantal weken geleden nog riep dat ik geen idee had wat er dit jaar voor reizen op de planning zouden staan, heb ik er nu toch één geboekt! Ik kan niet wachten tot we in deze prachtige Europese stad zijn!

Stedentrip 2018

Waarschijnlijk heb je het al gezien aan de uitgelichte afbeelding bovenaan deze pagina: Wij gaan naar BUDAPEST! <3. Deze stad staat al enige tijd op mijn Bucket List. Ik was dus eigenlijk niet van plan om een reisje te boeken, maar… ik scroll wel vaak door de websites van reisaanbieders.

Budapest Appartementen Boscolo Residence

Toen ik ergens midden januari lekker op Bebsy aan het scrollen was, kwam ik echt een top aanbod tegen! Deze 4-daagse reis naar Budapest in een vijfsterrenappartement boek je voor de spotprijs van € 466,- voor twee personen. Inclusief vlucht! Het appartement ligt midden in het centrum. Beter kan bijna niet! Dat is toch bijna voor niks? Ik stuiterde door de woonkamer, appte mijn vriend en voor ik het wist was de reis geboekt. De voorpret kan beginnen!

Uiteraard ben ik direct op Pinterest, Instagram en andere blogs gaan snuffelen om te kijken welke prachtige hotspots ik kan gaan bezoeken. Wat blijkt? Budapest heeft echt ontelbare mooie plekken die ik zou willen zien. Ik heb me wel voorgenomen om lekker rustig aan te doen en in het moment te leven. Niet rennen om alles maar in 4 dagen te proppen. Dan ga ik liever een keer terug.

Time to Momo

Via Mo’Media ontving ik een super toffe reisgids die ik mee kan nemen! #timetomomo. Hier staan enorm veel leuke adresjes, wandelroutes en hotspots in. Dus dit gaat zeker helpen om er een fantastische stedentrip van te maken.

Mocht jij al eens in Budapest geweest zijn, laat me dan zeker even weten welke adressen ik absoluut niet mag overslaan! Uiteraard volgt er een uitgebreid verslag, zodra we terug zijn!

Welke hotspots in Budapest mag ik volgens jou echt niet missen?

4 Reacties

  1. 15/02/2018 / 15:50

    Oh wat gaaf!!! Budapest lijkt me echt zó mooi! Ben er nooit geweest dus kan je niet met tips helpen helaas.
    En wat een spotprijs inderdaad, ik ga die site ook snel eens bekijken!

    • 16/02/2018 / 10:36

      Ja echt een fijne site! Werken nu samen met Go Mundo en ben ook via hen naar Andalusie geweest. Top vakantie. Zeker een aanrader dus. Ben echt zo benieuwd naar Budapest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }