Sunweb Xperience Club Nena

Xperience Club Nena

Ondanks dat ik (jammer genoeg) al weer thuis ben, heb ik nog genoeg te vertellen over onze vakantie in Side, Turkije. (Zie ook Diary 1, 2 en 3 voor meer verslagen van deze reis!) Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over het Sunweb Xperience team en de aciviteiten die zij organiseren. Één van deze activiteiten heb ik nog zelf kunnen ervaren tijdens ons bezoek aan Club Nena.

Sunweb Xperience
Vanaf juni 2015 kun je bij Sunweb genieten van de Xperience activiteiten. Het zijn geen standaard activiteiten, maar originele, vernieuwende activiteiten inclusief workshops. Jong en oud kunnen meedoen. Zo is er voor ieder wat wils. Het Xperience-team spreekt Nederlandstalig, dus ook dat is mooi meegenomen! Hun motto luidt: ‘Alles mag, niets moet.’

Xperience Club Nena

Dare to Jump
Tijdens onze vakantie leerde we Ine van het Xperience team kennen. Ine vertelde ons dat de ‘Dare to Jump’ trapeze nog niet helemaal klaar was, maar dit zou niet lang meer duren. Zodra deze klaar was, mochten we deze uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan. Op vrijdag 12 juni was de trapeze klaar. Zo enthousiast als ik was, klom ik naar boven. Echter was het niet zo eenvoudig als ik in eerste instantie gedacht had. Eenmaal aangekomen bij de bovenste trede, durfde ik niet meer verder, haha. Het was zo eng om je voeten bovenop het plateau te zetten. Mijn benen begonnen zo hard te trillen, dat de hele paal begon mee te trillen. Uiteindelijk heb ik me dus laten vallen. Dat kan gewoon, want Ine zorgt ervoor dat er niks met je kan gebeuren. Mission failed! Ik hou niet zo van mislukkingen, dus er volgde een tweede poging. Dit keer zonder teenslippers, want dat leek me toch wat makkelijker. En toen is het gelukt. Woohoo. Wat een ervaring. Bij de tweede poging was het niet meer zo eng.

Sunweb Xperience Club Nena
Op bovenstaande foto zie je mijn tweede poging. Tasja stond beneden om een paar mooie actiefoto’s te maken. En dat is prima gelukt. Ik ben heel blij met deze foto. Diegene die mijn Facebook-pagina volgen hebben het vast al gezien, maar ik wil de video toch nog even met jullie delen.


Als ik de video bekijk lijkt het een stuk makkelijker dan het is. Ik ben in ieder geval blij dat ik nog een poging gewaagd heb.

Ondertussen is Ine de hele week bezig geweest met het voorbereiden van nieuwe activiteiten. Ik vind het erg jammer dat we niet langer konden blijven. Ik zou zo weer terug gaan. Als je op zoek bent naar een leuke, ontspannen vakantie dan moet je zeker naar Club Nena gaan. We zijn ook erg tevreden met Sunweb. Alles was echt prima geregeld. We hadden niks te klagen!

Durven jullie de ‘Dare to Jump’ aan? Of blijven jullie liever met beide benen op de grond?

Liefs,

Simone

14 Reacties

 1. Annalisa
  27/06/2015 / 23:12

  Hoi ik zou jou graag wat vragen willen stellen over het hotel maar weet niet of het handig is om via hier te doen 😉

  • Simscupoftea
   Auteur
   27/06/2015 / 23:21

   Dat mag! Bovenaan de website vind je het menu ‘contact’. Daar staat ook mijn mailadres! Ik help je graag verder!

 2. laurenzo
  27/06/2015 / 10:06

  Wij gaan binnenkort naar club nena, zijn de cocktails, gratis

  • Simscupoftea
   Auteur
   27/06/2015 / 11:17

   Wat leuk! Ik weet zeker dat je een hele fijne vakantie krijgt. Doe ze de groeten! Er zijn gratis en betaalde cocktails. Wij hebben ons prima vermaakt met de gratis variant!

 3. 21/06/2015 / 22:19

  Wat een toffe ervaring! Weet alleen niet of ik het zou durven hoor, met mijn hoogtevrees 😉

  • Simscupoftea
   Auteur
   21/06/2015 / 22:29

   Misschien is het dan juist een goede uitdaging! 😉 Ik denk dat iedereen stiekem een beetje hoogtevrees heeft. Het geeft toch altijd een eng gevoel. Maar gelukkig zat ik heel goed vast. Bij de eerste poging heb ik me namelijk gewoon laten vallen. Ik durfde niet op het plateau te gaan staan. Dat was de meest enge stap. Het springen zelf was een stuk minder eng! Bedankt voor je reactie!

 4. 21/06/2015 / 19:24

  wauw super gaaf zo’n jump!
  Geeft wel een kick zeker?

  • Simscupoftea
   Auteur
   21/06/2015 / 19:38

   Absoluut! Het geeft echt een stoot adrenaline! Echt supergaat om te doen. Dus als je er ooit één tegenkomt, dan zeker doen!

 5. 21/06/2015 / 14:50

  hey stoer zeg, Simone! Ik ben ook niet zo’n held met hoogtes, maar ik denk dat dese wel een mooie uitdaging om te proberen zou zijn.. Dus ik zou omhoog gaan ?

  • Simscupoftea
   Auteur
   21/06/2015 / 15:26

   Ja het was echt even eng, maar de tweede keer viel het reuze mee. Als je eenmaal weet dat het goed gaat, dan durf je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }