Inspirerende Travel YouTube accounts

Travel YouTube accounts
Via Shutterstock

Yay, het is weer woensdag. Tijd voor een nieuwe Blogmutsen & Co! Dit keer over inspirerende YouTube accounts in je eigen niche. Kijken jullie mee naar de accounts van deze prachtige reisvloggers?

Voordat ik start moet ik iets bekennen. Ik kijk veel te weinig naar dit soort filmpjes op YouTube. Ik neem er gewoonweg de tijd niet voor en heb vaak andere dingen te doen. Maar de reisvlogs van anderen zijn enorm inspirerend en ik heb me voorgenomen om deze vaker te gaan kijken. Ik vind het namelijk wel hartstikke leuk om te doen. Vandaar dat ik op zoek ging naar Inspirerende Travel YouTube accounts!

The Blonde Abroad

Hier schreef ik al eerder over. In dit artikel gaf ik aan dat ik wel eens met Kiersten wilde ruilen en ze is ook al eens vernoemd in het artikel met favoriete Instagram accounts. Aangezien ik haar blogs en foto’s enorm inspirerend vind, dacht ik dat haar filmpjes net zo inspirerend zouden moeten zijn. En ik had gelijk!

In onderstaande vlog, neemt Kiersten ons mee naar the Wizarding World of Harry Potter. Ik wilde er al graag naartoe, maar nu gewoon nóg meer! De video is echt prachtig en alle elementen in het park komen aan bod. Het is bijna alsof ik er zelf rondloop… Maar helaas! Ik zit in het koude NL, zonder Harry!

Travel By San

Van San lees ik regelmatig artikelen. Zo zag ik ooit ook dit prachtige filmpje over haar reis door the East of America voorbij komen. Met het toepasselijke achtergrondmuziekje, krijg ik werkelijk kippenvel als ik naar deze video kijk… Iedereen die mij al langer volgt, weet wel waarom! One of my dreams! <3

What About Her

Ook een blog die ik volg, maar waar ik eigenlijk nooit vlogs van kijk. Eeuwig zonde, alleen het intro filmpje is al waanzinnig mooi! <3 Als ik ooit iets meer gedreven ben in het maken van foto’s, wil ik zeker ook leren om video’s te maken/bewerken. Maar alles op z’n tijd en niet allemaal tegelijk. Tot die tijd geniet ik wel van de vlogs van anderen!

Hasta Alaska – Kombi Life

Via een artikel van wherewego.nl vond ik het reiskanaal van Kombi Life. Hasta Alaska is een project waarbij het team de wereld rondreist in een VW bus en daarbij minder als $ 10 per dag uitgeeft. Amazing! Ondertussen zijn ze al onderweg sinds 2011 en gaandeweg voegen zich ook andere reisgenoten bij het gezelschap. Uiteraard vallen andere dan weer af, omdat hun reis voorbij is. Ik ben erg benieuwd naar deze avonturen! Zeker omdat het hondje Alaska overal met ze meereist!

Voorlopig zit ik dus wel gebakken. Genoeg vlogs om te bekijken. Ik ben benieuwd of me dit ook daadwerkelijk gaat lukken, want er staan ook weer een aantal series op me te wachten! 😉

Favoriete accounts van de andere Blogmutsen:

Wat zijn jouw favoriete YouTubers?

Liefs,
Simone

1 Reactie

  1. 12/10/2016 / 06:42

    Ik ken eerlijk gezegd alleen het eerste kanaal. Op YouTube volg ik eigenlijk alleen maar lifestyle/ beauty kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }