Geen cruise door de Bahama’s, maar trip langs de Waddeneilanden!

Dit jaar wordt het maken van een verre reis lastig. Als je deze trip op je to-do lijstje had staan, kun je deze het beste verschuiven naar volgend jaar en dit jaar ons eigen kikkerlandje verkennen. Natuurlijk wil je er even helemaal uit en dit kun je het beste doen door een compleet andere omgeving op te zoeken. Heb je de Waddeneilanden wel eens overwogen? Er zijn hier zoveel mogelijkheden wat betreft activiteiten en verblijfplaatsen. Zoek de rust echt even helemaal op en bezoek de prachtige, Nederlandse natuur middels een trip langs de Waddeneilanden!

trip langs de Waddeneilanden
Ameland via Shutterstock by Rudmer Zwerver

Bezoek een geweldig hotel

Hoewel een groot deel van de Waddeneilanden je het gevoel geven dat je even terug in de tijd gaat, de hotels doen dat absoluut niet. Je kunt namelijk ontzettend luxe hotels vinden die jou echt alles te bieden hebben. Met een uitzicht op het strand of prachtige natuur kun je heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd zijn er ontzettend veel boeiende activiteiten die je kunt plannen. Via Hotels Ameland kun je de meest prachtige locaties vinden en kun je ontdekken welke plekken je vooral niet over mag slaan. 

Geniet van heerlijke specialiteiten

Een Ameland hotel die je echt niet mag missen is het Nobel Hotel. Hier kun je heerlijk dineren in het restaurant of een drankje drinken in het café. Dit hotel is extra bijzonder, omdat je hier het beroemde ‘Nobeltje’ kunt drinken, wat echt een begrip is in het Waddengebied. Dit is een zoete likeur op basis van rum wat al tientallen jaren meegaat in het familiebedrijf. Het recept is nog altijd een groot, mysterieus geheim. Het mag duidelijk zijn dat je deze absoluut moet proberen!

trip langs de Waddeneilanden
Seal Ameland via Shutterstock by emka74

Boek een Robbentocht

Een wat?! Als je een echte cruise-ervaring wilt hebben tijdens je verblijf, kun je een Robbentocht boeken. Hierbij verken je het wad en ga je op zoek naar zeehonden. Dit kun je op verschillende manieren doen, namelijk te voet of met een speciaal schip. Je kunt ook island-hoppen zoals je op de bahama’s ook doet, maar dan tussen de Waddeneilanden door. Wanneer het eb is kun je namelijk daadwerkelijk lopend island-hoppen. Houd jij wel van een visje zo nu en dan? Je kunt ook een live vis excursie boeken of gaan sportvissen! Via verschillende organisaties zijn er zoveel activiteiten te boeken dat je geen tijd hebt om stil te zitten. Waan je compleet in een andere wereld en ontdek wat voor moois de Nederlandse Wadden jou te bieden hebben!

Zou jij een trip langs de Waddeneilanden willen maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }