Ik geef je 6 redenen waarom een vakantiepark leuker dan een hotel is!

Afgelopen jaar verbleven we een lang weekend in Landal de Lommerbergen in Limburg. Ik woon zelf in Zuid-Limburg, dus was niet al te ver van huis. Toch voelde dit alsof ik in een compleet andere wereld was en als een echte vakantie. Alhoewel ik het heerlijk vind in hotels, heeft een vakantiepark ook altijd iets speciaals. Ik geef je vandaag 6 redenen waarom een vakantiepark leuker dan een hotel is!

Vakantiepark leuker dan een hotel
Landal via Shutterstock by EnriqueDCorral
Bestemming

Het maakt niet uit in welke plaats of provincie je wilt logeren, er is altijd wel een vakantiepark in de buurt. Of je nu dichtbij het strand wilt zijn, lekker door het bos wilt wandelen of vlak bij de stad wilt zijn. Het kan allemaal!

Family Quality Time

Het meest gezellige van deze vakantieparken is dat je met je hele familie of gezin in één huisje kunt blijven slapen. Hoe meer mensen je meeneemt, des te goedkoper de vakantie is per persoon. Daarnaast is het erg knus en gezellig om eens met z’n alleen voor een weekend onder één dak te leven.

Entertainment

In een park is er genoeg te beleven. Voor zowel jong en oud is er genoeg te doen en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kan oma lekker bingo spelen, terwijl de kids een frisse duik nemen en mama en papa op het terras vertoeven met een lekker biertje in de hand.

Vakantiepark leuker dan een hotel

Eten

Eten kun je in één van de parkrestaurants. Maar als je liever bespaart, kun je er ook voor kiezen om zelf boodschappen mee te brengen. Elk huisje heeft een eigen keuken met alle voorzieningen die je nodig hebt. Vaak staat er ook een barbecue in de tuin. Dat is pas gezellig!

Budget

Zoals je al kon opmaken uit de voorgaande punten is een vakantie in een vakantiepark niet heel duur. Je maakt het zo duur als je zelf wilt. Hoe meer personen er mee gaan, des te goedkoper het wordt. Toegang tot het zwembad en de activiteiten is gratis. Dus als je wilt hoef je niet veel geld meer uit te geven als je eenmaal daar bent.

Huisdieren

In een hotel kun je vaak geen huisdier meenemen. Er zijn wel hotels die dit toelaten, maar wat heeft je huisdier nu aan zo’n saaie hotelkamer? Als je met de hele familie op reis wilt is er niemand om op de hond te passen. Dan is het wel zo fijn als je deze gewoon mee kunt nemen. Een vakantiepark in een bosrijke omgeving de perfecte plek voor jouw trouwe viervoeter.

Parkvakanties

Als je zelf nog niet goed weet welke vakantieparken er allemaal zijn, raad ik je aan om de website van Parkvakanties te bezoeken. Hier vind je niet alleen alle vakantieparken in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Als je op de website bent kun je je zoekresultaat filteren op thema en ligging. Ideaal voor als je met kids gaat of per sé in een bosrijke omgeving wilt verblijven.

Ook vind je hier verschillende aanbiedingen, waardoor je weer kunt besparen op je vakantie. Dat is altijd mooi meegenomen, toch?

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief kun je een gratis weekend Landal ‘Het land van Bartje’  winnen! <3

Vind jij een vakantiepark leuker dan een hotel?

2 Reacties

  1. 30/01/2019 / 22:13

    Ik ben dit weekend in Roggel geweest en wij hadden ook een heerlijk weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }