Binnen één week gecompenseerd bij vertraging of annulering van je vlucht!

Vertraging of annulering van je vlucht

Herken je dat? Dat je al uren op een vliegveld gespendeerd hebt en er vervolgens ook nog eens achter komt dat je vlucht een aantal uren vertraagd is? Erg vervelend! Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig staat daar vaak wel een compensatie tegenover! Via dit artikel kun je direct zien of je in aanmerking komt!

Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Heerlijk een weekje weg naar de zon om je hoofd helemaal op nul te zetten of op vakantie naar de Alpen om te skiën. Maar helaas gebeurt het nog wel eens dat een vlucht waarmee je naar je vakantiebestemming zou vliegen, wordt ‘gecanceld’ of ‘delayed’. Je zit dan al met je hoofd op je vakantiebestemming en krijgt dan te horen dat het nog wel even gaat duren voordat je weg mag.

Gelukkig zijn er veel mensen die al weten dat je compensatie kan krijgen voor deze vluchtproblemen. Alleen zijn luchtvaartmaatschappijen erg passief rondom deze compensaties. Ze doen er namelijk alles aan om jou geen of zo langzaam mogelijk compensatie te geven. Claimbureaus kunnen je helpen met je claim.

Claimingo

Claimingo is zo’n claimbureau dat je kan helpen met het claimen van compensatie. Zij werken als enige in Nederland via een zogenoemd Claim&GO principe. Zij kopen de volledige claim over en betalen je binnen één week uit! Addertje onder het gras? Nee. Jij krijgt hoe dan ook direct uitbetaald, dus zelfs als Claimingo enkele maanden later de zaak verliest, mag jij de compensatie houden. Het bedrag is risicovrij, wat betekent dat Claimingo al het risico rondom de claim van jou overneemt.That’s it!

Wanneer kan je een claim indienen?

Er zijn wel wat regels omtrent het indienen van een claim. Als eerste, wacht niet te lang met het
indienen van je claim! Ook al kan je in Nederland een vergoeding tot maar liefst twee jaar terug
claimen, kan deze termijn voor je het weet verstreken zijn. Dat is letterlijk geld laten liggen.Kies voor Claim&GO als je direct en zonder risico een vast bedrag wilt ontvangen.
Daarnaast kom je pas in aanmerking voor compensatie als

  • Jouw vlucht minimaal 3 uur vertraagd was;
  • Je vlucht geannuleerd werd;
  • De vlucht overboekt was;
  • Je geweigerd bent bij het instappen;
  • Je door vertraging een aansluitende vlucht gemist hebt.

Wil je weten of je recht hebt op compensatie? Vul dan hier je gegevens in en check aanmerking of je in aanmerking komt voor compensatie.

Heb jij wel eens de pech gehad dat je vlucht vertraagd of geannuleerd was?

Dit artikel bevat affiliate links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }