Win 3 maanden gratis verblijf in Barcelona

Posted 20/10/2015 by Sim's Cup Of Tea in Travel, Travelstories, Where to stay / 10 Comments

Nestpick Barcelona
Heb jij altijd al een tijdje in een prachtige stad, in een ander land willen wonen? Dan is dit je kans! Je kunt namelijk een gratis verblijf, van maar liefst drie maanden, in Barcelona winnen!

Nestpick

Nestpick is een bedrijf, opgericht in Rotterdam dat zich voornamelijk richt op studenten en expats. Deze doelgroep is regelmatig op zoek naar een betaalbare en nette verblijfplaats in het buitenland. Nestpick helpt hen om een passende huurwoning te vinden. Natuurlijk kun je ook besluiten om een paar maanden in het buitenland te wonen, indien je geen student bent. Dus houd jij van reizen en wil je zeker eens een andere stad leren kennen? Dan is Nestpick ook geschikt. In deze tijd ben je dus geen toerist, maar een local! En die weten de mooiste plekjes te vinden! 😉 Op de website vind je wel duizenden woningen in tientallen steden over de hele wereld, die per maand te huren zijn. Neem dus zeker eens een kijkje.

De contest: Win 3 maanden gratis verblijf in Barcelona voor twee personen

La Barceloneta
Nu ben je natuurlijk erg benieuwd hoe je kans kunt maken op deze prachtige en waanzinnige prijs? Ik houd je niet langer in spanning! Vertel via een video in het Engels of Spaans, waarom jij deze prijs zou moeten winnen. Misschien ben jij wel de leukste huurder van de wereld en is dat een goede reden? Of het is altijd al jouw droom om Barcelona beter te leren kennen? Of heb je de hele wereld al gezien, behalve Barcelona? Het kan allemaal. Maak er een origineel en enthousiast filmpje van en upload deze op de website van Nestpick! Op dit moment zijn er nog niet veel kandidaten, dus er zijn nog genoeg kansen. Dus kom maar op met die video’s!

De omgeving van het appartement

Het appartement ligt in de prachtige wijk La Barceloneta. Hier vind je het strand van Barcelona met een aantal restaurants, die ‘s avonds veranderen in fancy uitgaansgelegenheden. Ik was afgelopen februari in Barcelona en ik raad dit zeker aan! Het is een geweldige stad, waar je je prima kunt vermaken. Daarnaast is het enorm leuk om ‘geheime’, mooie plekken te ontdekken. Er zijn talloze blogs over geschreven. Maar als jij deze prijs wint, heb je die informatie niet nodig. Je hebt drie maanden de tijd om deze prachtige stad op eigen houtje te leren kennen.

Het appartement

Nestpick Barcelona
Dit 35 vierkante meter grote pand, bestaat uit een gezellige woonkamer met een comfortabele bank, een flatscreen-tv, een tafel voor vier en toegang tot een eigen balkon. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle voorzieningen en keukengerei, die nodig zijn om heerlijke, zelfgemaakte maaltijden te bereiden.

Nestpick Barcelona Nestpick Barcelona
De slaapkamer is licht en beschikt over een knus tweepersoonsbed en een kledingkast. Ondanks dat het een klein appartement is, oogt dit toch erg comfortabel en ruim, dankzij de kleuren die gebruikt zijn. Perfect voor een verblijf van drie maanden dus!

Nestpick Barcelona
De badkamer is erg vrolijk, dank zij het wit-blauwe design. Hierdoor ervaar je het echte, kleurrijke Barcelona gevoel. Dankzij de slimme opbergruimtes, kun je al jouw spullen kwijt en genieten van een prima verblijf!

Korting op een verblijf

Mocht jij nu niet naar Barcelona willen of de contest niet winnen, dan heb ik wel nog een andere leuke aanbieding voor je. Buiten Barcelona kun je namelijk kiezen voor een verblijf in Amsterdam, London, Rome, Sevilla, Sydney of één van de vele andere prachtige wereldsteden. Via mij kun je een kortingscode van maar liefst 15% krijgen. Mocht je interesse hebben, laat het me even weten via de reacties, dan zal ik je zo snel mogelijk een mail met meer informatie toesturen.

Ga jij meedoen met de contest?

Liefs,

Simone

Follow

*Dit artikel is in samenwerking met Nestpick.nl. Voor meer informatie, verwijs ik je graag door naar mijn disclaimer!

10 responses to “Win 3 maanden gratis verblijf in Barcelona

  1. Drie maanden naar Barcelona, kon ik dat maar. Ik ga alleen never nooit niet drie maanden vrij krijgen dus houdt het al heel snel op haha. Wel een hele gave give away!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.