Onverwacht 10 dagen zon, zee en strand aan de Turkse Rivièra!

Posted 17/05/2015 by Sim's Cup Of Tea in Travel, Travelstories / 8 Comments

all-inclusive turkije

Goodmorning all!

Ik ben zó in mijn nopjes. Afgelopen week besloten vriendin ‘N’ en ik dat we toch wel toe zijn aan een vakantie. We hebben dit jaar wel wat stedentripjes achter de rug, maar dat is toch net even anders. We gaan nu voor een lange, luie, warme vakantie. Niks moet, alles mag! In onze taal is dit dus: eten, drinken, slapen, zonnen en boeken verslinden (Iemand leestips?) Waarschijnlijk slenteren we hier en daar ook nog langs wat leuke plekjes, maar we maken ons niet te moe. Dat doen we wel weer op 1 van de volgende stedentripjes.

Zo gezegd, zo gedaan. Stap 1 was gezet. De gedachte om verlof te nemen. Diezelfde dag hebben we dit ook nog met het werk weten te regelen. We konden er nog net tussenuit piepen voor de grote piek begint. Lucky us! Toen begon de ellende: de vakantie uitzoeken! Ik wil niet ondankbaar klinken, want ik weet ook wel dat we ons gelukkig mogen prijzen dat we deze reis kunnen maken. Maar… Ik heb echt een gruwelijke hekel aan al die sites afspeuren. Steeds als je denkt dat je het perfecte hotel gevonden hebt, vind je wel weer iets wat er mist of niet goed is. En zo hebben we de afgelopen 48 uur gespendeerd. Misschien zijn we ook wel veeleisend. We willen de beste vluchttijden, all-inclusive, direct aan het strand, wi-fi (gratis) en ook nog een beetje luxe als het kan. (De divamodus is geactiveerd.) Maar ach, vakantie. Dan mag dat wel, toch?

Uiteindelijk hebben we een hotel in Side gevonden. Hallo Turkse Rivièra, here we come! Sooooo excited! De recensies zien er goed uit en het hotel belooft te voldoen aan al onze eisen. Althans, volgens Sunweb. Of het echt zo is, gaan we over 3 weken ervaren.

Eerst nog een stedentripje Rome einde van de maand! Die stond al gepland, maar dat weerhoud me niet om daarna nog eens te gaan.

Wat zijn jullie vakantieplannen voor de komende zomer? Tips over leuke hotels en plaatsen zijn ook altijd welkom!

Fijne zondag!

Liefs,

Simone

Ps: Credits voor het leuke achtergrondje gaan naar Kimberley van Stories & Forever!

 

8 responses to “Onverwacht 10 dagen zon, zee en strand aan de Turkse Rivièra!

    • Simscupoftea

      Heerlijk hè. Ik kan ook niet meer wachten. Even lekker ontspannen en bijtanken! 🙂 Dat is graag gedaan hoor. De credits zijn nu eenmaal voor jou. Ik ben helemaal fan van de achtergrondjes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.