Blogmutsen & Co #11 / Favoriete artikelen van andere bloggers!

Posted 16/03/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk, Uncategorized / 9 Comments

Favoriete artikelen

Alweer de 11e editie van de Blogmutsen & Co. Still lovin’ it! In deze editie kiezen we favoriete artikelen van andere bloggers! Altijd leuk om in het zonnetje gezet te worden, toch?

Ik moet wel bekennen dat ik er de afgelopen tijd niet ontzettend veel gelezen heb. En dat vind ik wel echt jammer, want ik doe het zo graag! Alleen heb ik het zo druk met alles, dat ik daar bijna niet aan toe kom. Maar ik ga er gewoon weer wat meer tijd voor maken! Ook het reageren op anderen blogs vind ik belangrijk, want dan laat je toch even weten dat het artikel goed of leuk was en dat je het ook echt gelezen hebt. Dat vind ik zelf ook fijn! Dit zijn in ieder geval blogs of vlogs die me opvielen tijdens het scrollen door mijn Bloglovin’ feed.

Here and Now #21 – Marcella Molenaar

Marcella schrijft over de prachtige reizen die ze maakt. Jullie kunnen dus wel raden waarom ik haar blog zo leuk vind. In dit artikel vind je een update over haar reis naar Cuba. Ik ben zo al iets meer over dit land te weten te gekomen. Ik ben erg benieuwd naar de volgende updates!

Volg jij de regels van Google omtrent no follow? – Blogaholic

Dit is niet zozeer een leuk artikel, maar meer een heel handig en informatief artikel. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet goed wist dat het zo belangrijk is om no follow links te gebruiken. En dat zal ik vanaf nu dus zeker wel gaan doen. Benieuwd waarom? Dan raad ik je aan om dit artikel van Laura zeker goed door te nemen! Overigens vind ik dit sowieso een van de betere bloghulp sites. Er staan echt gouden tips op!

WIN: House of Products Spring/Travel Goodies – That Girl With Her Blog

Ik ben dol op Travel Goodies! <3 Je kunt je dus voorstellen dat ik meteen meegedaan heb met deze leuke winactie van Jolien! Doen jullie ook mee? Ik had nog nooit eerder van HOP gehoord, maar ik ben nu al verliefd op deze leuke webshop! Je kunt er overigens ook hele leuke andere items scoren.

33 leuke chick flicks om te kijken met je beste vriendin – Younique

Femke heeft haar best gedaan. Ze heeft maar liefst 33 leuke chick flicks voor jullie verzameld! Dit doet me echt denken aan vroeger. Toen keek ik dit soort films veel vaker. Eigenlijk nu helemaal niet meer. Dus dit artikel sla ik zeker op. Er staan er zelfs een aantal tussen die ik helemaal nog niet gezien heb!

Mag ik ff zeiken TAG – Another Chapter

Heerlijk dit. Gewoon even lekker zeiken over van alles en nog wat. Moet ook wel een keertje kunnen, toch? Natasja vond in ieder geval dat dat een goed idee was. En ik moet eerlijk bekennen dat haar gezeik ontzettend herkenbaar is. Deze TAG wil ik dus ook absoluut wel een keertje overnemen.

Dit waren mijn vijf favorieten van de afgelopen dagen! Ik heb echt ontzettend genoten van het schrijven van dit artikel. Hierdoor heb ik namelijk weer enorm veel artikelen kunnen lezen. Iets waar ik normaal niet snel de tijd voor neem, omdat ik dan te druk bezig ben met alles wat ik zelf nog moet doen. Ik ga nu dus ook proberen om er elke dag even een half uurtje tijd aan te besteden. In een half uur kun je veel blogs lezen!

Artikelen van de andere mutsen!

Wat is jouw favoriete artikel van afgelopen week?

Liefs,
Simone

Follow

9 responses to “Blogmutsen & Co #11 / Favoriete artikelen van andere bloggers!

  1. Wat een fijne favorieten heb je uitgekozen :-)! Ik had dat artikel over die no follow links gisteren voorbij zien komen, die moet ik alleen nog even gaan lezen :-)!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.