Trendy nieuwe keuken zonder verbouwing? Dat kan!

Is jouw keuken nog in orde, maar ben je wel toe aan een frisse nieuwe look? Dan is het zonde om deze volledig te slopen. Veel dingen kun je zelf pimpen. Hierdoor kun je veel zelf doen en bespaar je ook nog eens aanzienlijk op de kosten. Dus ben jij toe aan een nieuwe keuken zonder verbouwing? Dan gaan deze tips zeker helpen!

White kitchen via Shutterstock by Switlana Sonyashna
Keukenkastjes pimpen

Als je het makkelijk wilt houden, kun je ervoor kiezen om de huidige deurtjes een ander kleurtje te geven en er nieuwe moderne grepen op zetten. Kwestie van een dagje verven, oude grepen demonteren en de nieuwe erop zetten. Dat kan bijna iedereen zelf wel! Mocht je je huidige deurtjes stiekem helemaal zat zijn, dan kun je er ook voor kiezen om nieuwe deurtjes te bestellen. Zo krijgt je zeer snel een nieuwe keuken zonder verbouwing.

Nieuwe apparatuur

Als ik naar onze keuken kijk, kan onze apparatuur wel een upgrade gebruiken. Bij keukenloods.nl vind je de stijlvolle Studioline van Siemens. Een mooie nieuwe kookplaat zie ik wel zitten. Dit geeft de keuken direct een nieuwere en mooiere uitstraling. Indien je geen ervaring hebt met inbouwen van apparaten, kun je hier wel beter een professional voor inhuren.

Small kitchen via Shutterstock by Switlana Sonyashna
Het aanrechtblad

Als er iets is wat je aandacht trekt in de keuken, is het het aanrechtblad wel. Als deze oud, versleten of lelijk is, kan dat ontzettend storen en de look van je keuken verpesten. Als je een werkblad uitkiest wat mooi matcht bij de nieuwe gerenoveerde kastjes en precies jouw smaak is, heb je direct een heel ander gevoel over je ‘oude keuken’.

De achterwand

Eigenlijk net zo’n eyecatcher als het aanrechtblad. Ook hier wil je iets moois hebben. Hier kun je echt alle kanten mee uit. Zo kun je ervoor kiezen om de achterwand hetzelfde te maken als je aanrechtblad, zodat het één geheel wordt. Of kies voor mooie tegels, verf of behang. Denk er wel altijd aan dat er spetters van het koken op kunnen komen, dus voor sommige wanden heb je nog extra bescherming nodig.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }